četrtek, 21 april 2016 10:50

Pozdravljeni tekači in tekačice!

Še 2 dni nas loči do že 3. Teka v Belo. Čeprav nam vremenoslovci zaenkrat ne napovedujejo sončnega vremena, naj vas to ne ustavi. Letos smo poleg malce spremenjene proge, za vas pripravili še eno presenečenje ... čaka vas nekje na poti. :)

Trasa:

Prvi del poti (1000 m) letos poteka skozi center mesta, nato pa se pot nadaljuje po vodnem kanalu Rake in naprej ob strugi reke Idrijce, ter nazaj do cilja po isti poti. Na poti nazaj prečkamo drug most. Kljub temu dolžina (10 km) ostaja nespremenjena.

Plačilo:

Ob tem tudi prosimo vse tekmovalce, ki ste se prijavili, vendar niste še plačali prijavnine, da to uredite do sobote 23. 4.

Urnik:

  • 14.00: prijava, prevzem številk
  • 16.50: ogrevanje
  • 17.00: start
  • 18.00: večerja, razglasitev rezultatov, druženje

Napotki za pot:

  • Iz Ljubljanske smeri:

Peljali se boste skozi Godovič in potem po ovinkih prispeli do Idrije. V tretjem semaforiziranem križišču zavijte levo proti centru in nato po približno 300 metrih za avtobusnim postajališčem ponovno zavijete levo. Sledite cesti 100 metrov v rahel klanec, nato pa obrnite skrajno desno in na velikem parkirišču parkirajte svoje vozilo.

  • Iz Tolminske smeri:

Vozite se skozi Spodnjo Idrijo in prispete do Idrije. Greste naravnost skozi prvo semaforizirano križišče proti centru, nato po približno 300 metrih za avtobusnim postajališčem ponovno zavijete levo. Sledite cesti 100 metrov v rahel klanec, nato pa obrnite skrajno desno in na velikem parkirišču parkirajte svoje vozilo.

Iz parkirišča vodi več poti proti Modri dvorani (Poleg Avtobusne postaje), kjer je tudi glavno prizorišče, prijave in start teka.

Glavni pokrovitelj teka: Kolektor Group

Nagrade prispevajo: Lepotni salon Mistika, Klub Idrijskih študentov, Društvo tabornikov RSK Idrija, Festival Gora Rocka in Očesna optika Vogrič

Sodelujemo z: ŠD Biba, Osnovna šola Idrija

Se vidimo na 3. Teku v Belo.

Lep pozdrav,
ekipa Mladinskega centra Idrija